Vrouwelijke voice-over (Engels & Nederlands) Emmelie Zipson

Quote: "Emmelie’s stem klinkt fris, herkenbaar en zakelijk en is daardoor voor zeer uiteenlopende producties in te zetten. Bovendien is het prettig en snel met haar werken." https://voicecowboys.nl

Home Studio

Emmelie heeft een home studio en kan thuis opnemen. Met het programma audacity en een Sure SM58 microfoon of Rhodes USB mic.

Emmelie is een rasverteller met een jonge, warme stem.

Emmelie is geboren in Nederland, maar heeft een Engelse achtergrond waardoor ze vloeiend Nederlands én Engels spreekt. Ze spreekt zowel luchtige teksten in op frisse energieke wijze, als serieuze teksten voor de zakelijke markt. Haar eerste spotje sprak ze in toen ze zestien was, en sindsdien leent ze haar stem aan verschillende radio- en televisieproducties, infomercials, bedrijfsfilms en radio en tv-commercials voor opdrachtgevers als Smart, Sloggi Invisible, Kellogs, Coca-Cola en Unicef. Vanwege haar tweetaligheid behoren ook multinationals als ING, Shell, Rabobank, NH Films, Vodafone en KPN tot haar opdrachtgevers. Emmelie beschikt over eigen opname-apparatuur en een geluidsstudio.

Emmelie: “Het allerleukste is om samen met de klant of opdrachtgever een tekst tot leven te brengen en om de juiste intonatie of tone of voice te vinden die het beste past bij het product. Dat doe ik met groot plezier.”

“Emmelie’s stem is leeftijdloos en fris, en omdat ze makkelijk te regisseren is, is het eindresultaat altijd top.”
(Voice-over en regisseuse Machteld van der Gaag)

“Emmelie is één van de beste Engelstalige voice-overs in Nederland.”
(Jacco den Hartogh, The Filmfactory)

Sinds de zomer van 2017 spreekt Emmelie ook audioboeken in via http://www.thinium.nl email: info@thinium.nl

NEDERLANDS:
Voice-reel NL


Samsung

Villa XL tvc

Ahoy

Symbaloo

Tilburg & Sara’s kookcursus

Nuwerk.nl

Belcompany

Audio boek Lieve Amy

ENGLISH:
Voice-reel ENG


John Frieda

CityFilm

Selexyz

Nature

Somfy

Emmelie Demo UK

Going Dutch city film

Nieuwland museum – karakter

Welkom vreemdeling! Dit is een voorbeeldtekst voor uw fantastische Promo Box! Voel u vrij om het te verwijderen en het te vervangen met uw eigen bericht!