VOICE-OVER NL 

“Emmelie is een rasverteller met een jonge, warme stem.”

Ik ben een geboren
Amsterdammer, opgegroeid in Hilversum, met een Engelse achtergrond. Mijn tweetalige,
internationale achtergrond weerklinkt in alles. Ik spreek zowel luchtige teksten in op frisse energieke wijze, als ook serieuze teksten voor de zakelijke markt. Mijn eerste spotje sprak ik in toen ik zestien jaar was en daarna is het allemaal begonnen. Sindsdien heb ik mij ontwikkeld als professionele stem. Het allerleukste is om samen met de klant of opdrachtgever een tekst tot leven te brengen en om de juiste intonatie of tone of voice te vinden die het beste past bij het product. Dat doe ik met groot plezier.

Naast radio- en televisieproducties verleen ik
mijn stem ook aan infomercials, virals en bedrijfsfilms.
Zo sprak ik o.a. radio en tv-commercials in voor Smart, Sloggi Invisible, Kellogs, Coca-Cola e.a. en lever ik regelmatig een gesproken bijdrage aan presentaties, documentaires als Unicef en bedrijfsfilms voor allerlei sectoren.

Vanwege mijn tweetaligheid word ik vaak gevraagd door multinationals als ING, Shell, Rabobank, NH Films, Vodafone en KPN.

Ik beschik over eigen opname apparatuur en kan gebruik maken van een geluidsstudio.

Voor vragen of een directe boeking, mail naar Emmelie@zipson.nl

 

Wat anderen over mijn stem zeggen:

“Emmelie’s stem is leeftijdloos en fris, en omdat ze makkelijk te regisseren is, is het eindresultaat altijd top.” Voice-over en regisseuse Machteld van der Gaag

“Emmelie is één van de beste Engelstalige voice-overs in Nederland.”

Jacco den Hartogh Partner at The Filmfactory

“Haar opdrachten zijn uiteenlopend en de bandbreedte van haar stem is

grenzeloos:  jongensachtig, vrouwelijk, enthousiast, spatzuiver, hoog, laag, snel of

heel zacht.”

“Haar geheime wapen: Emmelie zingt prachtig!

Een kleine vrouw met een grote stem” Bezoeker Festival Boulevard

Audio Fragmenten:

NEDERLANDS:
Voice-reel NL
Samsung
Villa XL tvc
Ahoy
 Symbaloo
 Tilburg & Sara’s kookcursus
ENGSLISH:
JohnFrieda
CityFilm
Voice-reel ENG
Flowers
Selexys
Nature